rent a car, inchiriaza o masina, masini de inchiriat, inchirieri autoturisme, dacia logan, matiz, masini de lux, tuareg, jeep, mercedes

Daca dorinta de a te misca dintr-un loc in altul iti da bataie de cap, atunci este timpul sa inchiriezi o masina de la un partener de incredere. Carental Rent a car company ofera clientilor care doresc sa calatoreasca sigur, rapid si ieftin, oportunitatea de a inchiria masini pentru Bucuresti la cele mai mici preturi. Asiguram constant un produs de calitate, servicii prietenoase si valoroase, dovendindu-le astfel clientilor nostri ca firma Carental Rent a car company este cea mai buna solutie pentru īnchirierea de masini. Carental masini de inchiriat company stie cum sa abordeze afacerile dumneavoastra, avānd servicii special create pentru ca acestea sa ramana dinamice si in limitele bugetului prestabilit.
Avantaje
  • Nu se percepe garantie in numerar sau cu carte de credit.
  • Nu se percepe taxa pentru al doilea sofer.
  • Inchiriere cu sofer cu numai 30 eur/zi 
  • 24 ore rezervare si confirmare.
Despre noi 

GO RENT A CAR este una din cele mai vechi companii de pe piata de rent a car ce se ocupa cu servicii de inchiriere masini, inchirieri autoturisme, masini de inchiriat etc. Daca doriti sa inchiriati o masina in bucuresti sau in Romania va asteptam la sediile noastre din Bucuresti. Inchiriem masini de toate tipurile, de la clasa mica, compacta sau de lux, masinile de inchiriat fiind din cele mai titrate marci incluzand Audi, Bmw, Mercedes, Ford, Renault, Nissan si nu numai.
Inchiriem autoturisme atat cu sofer cat si fara sofer, deasemenea putem inchiria autoturisme FARA GARANTIE, deoarece punem un pret foarte mare pe increderea care o acordam in cunostintele soferului in domeniul conduitei civilizate la volan si in cunoasterea fenomenului RENT A CAR  care presupune o responsabilitate si o atentie sporita a clientilor care inchiriaza autoturisme. La noi puteti gasi si inchiria autoturisme ieftine dar care au avut un pret de achizitie mare comparativ cu pretul la care este de inchiriat, asta deoarece dorim sa punem la dispozitia clientilor autoturisme de inchiriat din ultima generatie, fabricate cat mai recent.

Daca doriti sa inchiriati autoturisme in cele mai avantajoase conditii si cautati o Companie care exceleaza in FLEXIBILITATE SI SERIOZITATE, va asteptam la sediul nostru unde in timp ce se semneaza contractul de inchirat autoturisme, sunteti servit cu o cafea sau o bautura racoritoare din partea firmei. Nu sunt de refuzat nici OFERTELE SPECIALE DE INCHIRIERI MASINI, care au atras la compania noastra un numar foarte mare de clienti interesati sa inchirieze masini bune la un pret avantajos. Va asteptam asadar sa intrati in portofoliul nostru de clienti RENT A CAR si va asiguram ca noi suntem solutia la toate problemele fie ca dvs cautati: Inchirieri masini sau Inchirieri autoturisme.

Nu uitati ca doar la Go Rent a Car gasiti masini de inchiriat in Romania la preturi imbatabile unde tratam clientii cu maxima seriozitate. Pentru Inchirieri auto nonstop de la aeroport, rent a car in Bucuresti, sau alte autoturisme de inchiriat ieftine va asteptam sa ne contactati atat la sediul din Bucuresti, la numarul nostru de telefon sau folosind formularul de contact de pe site. Folosind masinile noastre si serviciile de inchiriere auto Gorentacar, veti beneficia de o echipa tanara, serioasa si dinamica intotdeauna sigura care stiu exact la ce va asteptati de la o firma de rent a car in Romania.